여름밑반찬

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작성자컬러 조회 0회 작성일 2021-01-28 00:11:56 댓글 0

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여름 제철 식재료로 9가지요리만들기/여름제철반찬만들기(Making 9 dishes with summer season ingredients)

우렁강된장레시피 : https://www.youtube.com/watch?v=U10nqTb7BpM\u0026t=26s

고구마순볶음 00:22 도라지볶음 03:12 도라지무침 05:08 갈치조림 06:32
참나물무침 09:44 호박잎쌈밥 11:37 토마토샐러드 13:01
다슬기장조림 15:30 옥수수탕수육 19:15

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문의 : lsy7163@naver.com
인스타 : ggurrrmine

무더위 입맛 살리는 여름 반찬 3가지! | 3 Easy Summer Korean side dishes | 쉽게 간단하게 맛있게~* 자막설명 있어요

무더위 입맛 살리는 여름 반찬 3가지! | 3 Easy Summer Korean side dishes | 쉽게 간단하게 맛있게~*
#여름반찬 #나물반찬 #서정아의건강밥상

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Ingredients:

1. baby perilla leaves namul
1lb baby perilla leaves
2 cloves of garlic
1 green onion
1 Tbsp liquid amino
1 Tbsp perilla oil
pinch of perilla seeds

2. eggplant namul
4 eggplants
2 cloves of garlic
1 green onion
1 red pepper
2 Tbsp liquid amino
1 Tbsp agave syrup
1 Tbsp perilla oil
pinch of balck sesame seeds

3. garlic scapes namul
5oz garlic scapes
1 Tbsp dates gochujang
1/2 liquid amino
1/2 Tbsp perilla oil

Instructions:

* perilla leaves namul
1. Chop green onion and mince garlic.
2. Put perilla leaves into boiling water and blanch slightly.
3. Transfer to cold water to cool and squeeze the water out slightly.
4. Add garlic and green onion and mix them with amino soy sauce and perilla oil.
5. Put it on a plate and sprinkle with perilla seeds.

* eggplant namul
1. Cut the eggplant into bite-size pieces.
2. When the water starts to boil, put the eggplant on steamer and steam for 3 minutes.
3. Slice green onion, red pepper, and chop the garlic.
4. Mix chopped garlic and green onion, red pepper and amino soy sauce.
5. Add eggplant, seasoned soy sauce in a bowl and mix them all.
6. Put it on a plate and sprinkle with black sesame seeds.

* garlic scapes muchim
1. Cut the garlic scapes into bite-size pieces.
2. Blanch slightly the garlic scapes in boiling water.
3. Put dates gochujang, red peppers, and perilla oil in a bowl and mix well.
4. Mix with blanched garlic scapes.
5. Season with salt.
6. Put it on a plate and sprinkle with sesame seeds.

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재료들:

1.깻잎순나물
깻잎순 450g
마늘 2알
파 1뿌리
아미노간장 1큰술
들기름 1큰술
들깨 한 꼬집

2.가지나물
가지 4개
마늘 2알
파 1뿌리
홍고추 1개
아미노 간장 2큰술
들기름 1큰술
검은깨 한 꼬집

3.마늘쫑 무침
마늘쫑 140g
대추고추장 1큰술
아미노 간장 1/2큰술
들기름 1/2큰술
소금 한 꼬집
참깨 한 꼬집

만들기:

* 깻잎나물
1. 마늘은 다지고 파는 잘게 썬다.
2. 끓는 물에 깻잎순을 넣고 숨이 죽으면 바로 꺼낸다.
3. 찬물로 옮겨 시원하게 하고 물기를 살짝 짠다.
4. 마늘과 파를 넣고 아미노간장과 들기름을 넣고 조물조물 무친다.
5. 접시에 담고 들깨를 뿌려 낸다.

*가지나물
1. 가지는 먹기 좋은 크기로 썬다.
2. 물이 끓어 오르면 찜기를 올리고 3분간 찐다.
3. 파, 홍고추 마늘은 잘게 썬다.
4. 잘게 썬 마늘과 파, 홍고추와 아미노간장과 섞는다.
5. 가지와 양념장 들기림을 넣고 조물조물 무친다.
6. 접시에 담고 검은깨를 뿌려 낸다.

* 마늘쫑 무침
1. 마늘쫑은 먹기 좋은 크기로 썬다.
2. 끓는 물에 마늘쫑을 넣고 살짝 데친다.
3. 대추고추장, 썬 홍고추, 들기름을 그릇에 담고 잘 섞는다.
4. 데친 마늘쫑과 섞는다.
5. 부족한 간은 소금으로 한다.
6. 접시에 담고 통깨를 뿌려 낸다.

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Equipments \u0026 etc:

Camera : Canon EOS M50
Lens : Canon EF-M15-45mm
Lens Filter : K\u0026F Concept 49mm Slim HD Multi-Coated Variable Polarizing ND Neutral Density
Mic:RODE Videomicro
Tripods \u0026 Gimbal:FeiyuTech Feiyu G6 Plus Splash-Proof 3-Axis Handheld Stabilizer Gimbal
Edit : Final Cut Pro X
Music: Sand Castle.mp3
https://www.youtube.com/audiolibrary/music

[감자조림] 극강의 쫀득함을 느낄 수 있는 조리법 Gooey braised potatoes. 국민 밑반찬, 간장감자조림, 감자조림 만드는 법

#윤이련반찬

감자를 자른 후, ㅈㅈㄹㅈ에 쪄주면 감자 겉면이 말라,
조리시 덜 부스러지고 겉은 쫀득, 안은 포슬포슬한
환상적인 식감의 감자를 맛 보실 수 있습니다.

■재료■
감자 3개, 마늘 5개 편썬거, 식용유

■ 양념비율 ■ 밥숟갈
감자 (테니스공 크기) 하나당 간장 1스푼하면 "삼삼한 짠맛" 입니다.
식성에 맞게 더 짜게 먹으려면 간장 더 추가~

-식용유 볶은 후
-진간장 3~4
-고추장/굴소스 0.3~0.5 (색깔 내기 및 감칠맛 용)
-물엿 2~3 넣고 + 마지막 코팅 1 추가
-매실청 2 (생략가능)
-물 7
-참기름 조금, 통깨
-마지막에 느끼한 맛 잡아주는 재료 : 다진 땡초나 후추

■ Ingredients■
Potatos 3 ( Tennis ball size) + sliced garlic, vegetable oil

Microwave 3 potatoes for 5min which makes its texture extremely fluffy inside and gooey outside.
Then add oil and stir fry them a bit then add sauce.

■Sauce■
Jin soy sauce 3~4 T
Gochujang or Oyster Sauce 0.3~0.5 (you can skip it)
Corn syrup 2~3 ( in the beginning) + 1 ( at the end for coating)
Maesil extract ( you can skip it)
Water 7 T
Sesame oil + Sesame seeds ( at the end)
chopped chilies or pepper ( at the end)



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